Nyári tábor vezetők, szervezők figyelem!

Lézerharc táborozás közben

Ha tábort szervezel bizonyára tudod, hogy milyen kihívásokkal jár mindig izgalmas programokkal szórakoztatni a gyerekeket. A lézerharc méltán népszerű játék a gyerekek körében és kiváló kiegészítő szolgáltatás a táborok részére mint egy izgalmas délelőtti vagy délutáni foglalkozás. Mivel lézerharc eszközeink kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmasak így vagy Ti jöttök hozzánk vagy mi látogatunk el a tábor területére. Töltsd ki a lentebb található formanyomtatványt és egyedi ajánlatot küldünk neked, hogy a Te táborod látogatói is részesülhessenek a lézerharc izgalmaiból.

Beltéri arénánk paraméteri:

  • pálya teljes mérete: 520 m2 két szeparált fogadótérrel ami a régi Kötöttárugyár területén található a Nyugati utca 5-7 szám alatt.
  • felszerelések száma: a nyári időszakban 25 db Intager Raptor II 
  • Maximális létszám: 50 fő.

Ajánlott játékidő: 2 óra játék. Nagy létszámú táborok esetében (20+ fő) 30 perc extra felkészülési időt biztosítunk a szabályok ismertetésére és a felszerelések kiosztására.

A parkolás a személyautók számára  ingyenes. Nagyobb csoport érkezése esetén lehetőség van busszal is behajtani a telephelyre.

Tömegközlekedéssel rendkívül könnyen megközelíthető, mind a helyi mind a távolsági buszvégállomás 5 percre van gyalog.

Pályánk nyitva tartása rugalmas, alkalmazkodunk a megrendelői igényekhez. 

Kitelepülés a táborba:

Amennyiben olyan tábort szerveztek ahol nincs mód a helyszín elhagyására akkor sem kell lemondani a lézerharcról. Mivel felszereléseink könnyen és gyorsan telepíthetők bárhol így mi is ki tudunk vonulni a tábor helyszínére. A kitelepülés előnye, hogy nagy létszámú csoportokat lehet lejátszatni viszonylag rövid idő alatt az utazás terhe nélkül. Bármilyen fás, bokros terep kiváló helyszínt nyújt a lézerharc számára de lehetőség van felfújható fedezékek kitelepítésére is. Mivel a lézerharc teljesen környezetbarát, nem koszol, semmi maradandó nyomot nem hagy maga után így épületekben is használható. 

A kitelepülések során játékmestert is biztosítunk aki levezeti a játékokat. 

Ajánlott felszerelésszám: 12 felszerelés

Ajánlott játékidő: létszámtól függően 4-8 óra. Ezen esetekben egy 50 fős tábor minden résztvevőjére 1 illetve 2 óra tiszta játékidő jut. 

A kültéri használat esetén is lehetőség van a statisztikák letöltésére és megtekintésére. 

Áraink minden esetben egyediek. Függ a látogatók létszámától, a látogatások gyakoriságától és a nálunk eltöltött időtől valamint az esetleges extra szolgáltatások igénybevételétől (üdítő, rágcsa, pizza, stb… ).

A nyári táboroknak készített ajánlatokban természetesen törekszünk megfizethetőségre ezért listaárainknál jóval kedvezőbb ajánlatra lehet számítani.

Lézerharc Debrecen Lézerharc Debrecen

Lézerharc Debrecen Lézerharc Debrecen 

Lézerharc Debrecen Lézerharc Debrecen 

 
Lézerharc Debrecen
Loading