Lézerharc Debrecen

Lézerharc már Debrecenben is. A lézerharc vagy laser tag izgalmas,  aktív kikapcsolódás minden korosztály számára, legyen szó céges rendezvényről vagy egyszerű baráti összejövetelről. A résztevők 2 csapatban vagy akár mindenki mindenki elleni módban  “küzdenek” egymással az UV fénnyel megvilágított speciálisan erre a célre kialakított labirintus pályákon. A lézerharc csak nevében hordozz a  harcot, alapjaiban véve békésebb tevékenység mint egy iskolai kidobós játék de mégis rendkívül izgalmas. A játékosok nem kerülnek fizikai kontaktusba egymással, viszont mind kezdő mind haladó szinten kamatoztathatják taktikai érzéküket, ügyességüket valamint az állóképességüket. Játék közben hang- és fényeffektusok teszik még izgalmasabbá a játék élményét valamint akár kedvenc zenéiteket is kérhetitek a Laser Force Aréna játékmestereitől. 

A lézerharc gyermek születésnapokra, baráti társaságoknak, céges rendezvényekre, osztálykirándulásokra, legény és leánybúcsúkra egyaránt ajánlott. A Laser Force Aréna alsó korhatára 7 év. Ennél fiatalabb játékosokat sajnos nem tudunk fogadni.

A felszerelések szoftveresen programozhatók így korlátlan mennyiségű játék “forgatókönyv” és szerep generálható a játékosok életkora, igényei, illetve gyakorlottsági szintjük alapján. A fegyverek név szerint vannak a játékosokhoz rendelve így a játék végén a statisztikák (leadott lövések, találatok, stb…) és az elért eredmények megtekinthetők. Képzett játékmestereink folyamatosan a segítségetekre lesznek a számotokra megfelelő játékmód kiválasztásában és beállításában.  Ez a lézerharc Debrecen.

A lézerfegyver infra tartományban működik. Ez azt jelenti, hogy a távirányítókhoz, kapunyitókhoz hasonló módon működő játékfegyverekhez nem kell semmilyen védőfelszerelés, szabadon játszható maszk, overál és egyéb eszközök nélkül. Sem a játékosokat, sem a közelben tartózkodókat nem fenyegeti a lövésekből adódó sérülésveszély. A lézerharcnak nincs semmilyen természet károsító hatása, így bárhol játszható. Minden fegyver részleteiben és egészében is többszörösen ellenőrzött, az optikák a legpontosabb műszerekkel kerültek bemérésre.

 Laser Force Aréna Nyugati utca 

2017 szeptember 1-től már Debrecenben is várjuk vendégeinket egy lézerharc játékra! Új, 520 m2-es labirintusos pályánk UV fényekkel, teljes kihangosítással a Nyugati utca 5-7 szám alatti régi Kötöttárugyár területén található. Összesen 25 felszerelésünk van, így legyen szó születésnapról vagy osztályharcról, bőven jut mindenkinek.  Laser Force Aréna Nyugati utca 5-7.

Laser Force Aréna bárhol

Mivel felszereléseink kültéri és beltéri használatra is egyaránt alkalmasak így kitelepüléseket is vállalunk A lézerharc remek kiegészítő esemény lehet családi vagy céges rendezvényeken. Az eszközök könnyen és gyorsan kitelepíthetők bárhová és akár egy ideiglenes pálya kialakítását is vállaljuk felfújható fedezékeinkkel. 

Lézerharc Debrecen

Felszereléseink

Az Intager Raptor II lézerharc felszereléseket használjuk minden pályánkon. Magyar fejlesztésű termék amely megfelel minden biztonsági előírásnak. A Laser Force Aréna számára kiemelten fontos a játékosok biztonsága.

Lézerharc Debrecen

Intager Raptor II S

150 méteres lőtáv. Programozható szerepek (katona, orvos, mesterlövész). Tárcsere, gránátvető, gyógyítás.

Lézerharc Debrecen

Intager Raptor II fejpánt

360 fokos lefedettség, 12 szenzor. Sisakos rendszerrel a lézerharc puskához párosítva. Vezeték nélküli kivitel.

Lézerharc Debrecen

Intager medic box

Az újraélesztő bázis segítségével számtalan új játékmód nyílik meg.